Saturday, August 11, 2012

Agenda merakam Hidangan Barakah

video
Plan nak merakam rancangan ni asyik tak jadi...ya lah setiap kali rancangan ni 
ke udara, mama tengah siang ayam ke ikan lah.... tengah basah lenjun
membasuh periuk belanga lah.... kadang handfon lah pulak entah letak mana...
kalau leka merakam karang tak masak pulak hidangan berbuka kita....
Kebetulan semalam Asyraf tengah elok baring depan TV minta dia rakam....
tapi tulah tetap tak ready....kelam kelibut mencari camera tak jumpa... 
terlambat rakam...Cheff Ammar sedang menunjukkan cara menguli
Roti Arab .... dan cara menggulung menjadi Kebab....
rakam guna handfon mama jer...dah lah lupa nak tutup kipas dinding yg 
bising krongkrek tu hadoiii jadi back ground muzik lah pulak dia....
yang Asyraf ni pun satu hal dok gelak jer...dah lah goyang....



No comments:

Post a Comment