Saturday, December 15, 2018

Tuesday, August 28, 2018

HUMAIRA BAHIYA - AARAA ADA DI ZAHUSNA

Humaira Bahiya Aaraa 
Dewasa dan Kanak-kanak
Harga Dewasa  
1 -RM45
2- RM85
3 - RM120

Harga Kanak-kanak
Saiz 4-8 RM33
Saiz 10-16 RM35

Berminat sila klik link ini ya:





HDT106/HJP222

HDT107/HJP223

HDT108/HJP224

HDT109/HJP225

HDT110/HJP226

HDT111/HJP227

HDT112/HJP228

HDT113/HJP229



Wednesday, August 8, 2018

HUMAIRA BAHIYA - WAFA ada di ZAHUSNA

Humaira Bahiya Aaraa 
Dewasa dan Kanak-kanak
Harga Dewasa  
1 -RM45
2- RM85
3 - RM120

Harga Kanak-kanak
Saiz 4-8 RM33
Saiz 10-16 RM35

Berminat sila klik link ini ya:



HDT100

HDT101


HDT102 

HDT103

HDT104

HDT105

Ukuran kanak-kanak

Ukuran dewasa

Monday, May 21, 2018

WEBSITE ZAHUSNA YANG BARU

Terima kasih kepada yang masih mengunjungi website KakZa ni, walaupun dah lama tak update masih ada juga yang sesat ke sini...hihi. Sebok sikit sekarang ni, sebab dah banyak habiskan masa kat facebook kan. Klik sini dan meh lah friend dan follow KakZa di sini ya....

facebook Zahusna

KakZa pun dah ada website baru di sini, Kalau nak membeli belah boleh jer terus berurusan di website ni, senang sikit.

zahusna.com

Ni antara tudung Raya yang bakal beradsa di pasaran tak lama lagi. Kalau nak wassap KakZa boleh juga klik saja di sini:

wassap Zahusna



Tuesday, November 7, 2017

Zahusna sekarang.......


Pandang sisi kiri......


Pandang sisi kanan....


Pandang hadapan kiri.....


Koleksi Tshirt Humaira Design, Hilyah, jubah, 
kurung menyusu dan kurung batik 

Barisan Tudung Zulaikha dan Khadeejah by Ann Chick

Tudung Nurkasih Shiba, Afina, Sumayah dan Amira

Pandangan hadapan kanan .....Naura by Muslimah Heejab

Staff Noraini sedang melayan customer

Memilih pelbagai jenis handsock yg ada....

Jemput singgah ke Zahusna
Tingkat 2 Bangi Gateway


Wednesday, September 27, 2017

Cucu nan seorang...cucu pertama kita....

Muhammad Thalhah Tajul Asyraf.....

Berpantang di rumah nenek Tg Karang......


Nak balik rumah nenek ke....


Terperangkap dalam jem nak balik rumah opah....

Syiannya dia demam ya......

Lena nya tidur.....

Imunisasi di Klinik Kesihatan....depan rumah jer..

Budak boy ...main truck lar apa lagi....

Mengaji dengan ibu abah......

Selamat Hari Raya.....

Keluarga Tg Karang datang beraya......

Selepas 4 tahun kami di sini......